top of page
De Schoolfotograaf

Een feestelijke en theatrale verrassingsact

door Theatra en Groen & Van Lien

Het is weer tijd voor het jaarlijkse bezoekje aan de schoolfotograaf. De leerlingen komen binnen, gaan keurig op hun plek zitten en laten hun mooiste lach zien. Klaar voor de groepsfoto. Maar die foto komt niet. De fotograaf wil het perfecte plaatje schieten en alles zit tegen. Wat begint als een gênant moment voor de fotograaf mondt uit in een voorstelling voor de leerlingen. 

Is die fotograaf eigenlijk wel wie hij zegt dat hij is?

 

Groen & Van Lien en Theatra slaan de handen ineen en maken een theatrale verrassingsact vol spraakverwarring en slapstick. Een act waarbij het publiek pas halverwege in de gaten heeft dat het publiek is.

Een bezoekje aan 'De Schoolfotograaf' is een feestelijk en humorvol cadeau voor de leerlingen, waarna zij iedere volgende schoolfotograaf altijd met een beetje argwaan zullen blijven bekijken.

De Schoolfotograaf

Credits

Harro
van Lien

Spel & concept
Eva
Mesman

Spel & concept
Gert Jan
Groen

Spel & concept

Theatergroep Theatra maakt jeudtheater met en voor kinderen. De voorstellingen zijn eigenzinnig en spreken, soms met tekst maar vaker zonder, tot de verbeelding. Theatra gaat zware thema's, ook bij jonge kinderen, niet uit de weg. Door de humoristische en liefdevolle verpakking zijn de voorstellingen altijd lichthartig.

De voorstelling is het gehele seizoen te boeken voor basisscholen en festivals. Meer informatie & boekingen via ons impresariaat STT Produkties.

Bekijk hier onze speellijst.

bottom of page