top of page
Verloren
zaken

6+

Een intieme poppenvoorstelling over identiteit

door Theatra

Schoenen snellen over het perron. Treinen arriveren en vertrekken. Iedereen is onderweg. Naar iets of iemand.

Hannah niet. Ze gaat nergens heen. Hannah werkt in de kelder van Verloren Zaken. Alle spullen die reizigers in de trein vergeten zijn, worden daar bewaard. Met een nummer, op een label, in een bak. Wachtend tot ze worden opgehaald.

Hannah geeft ieder gevonden voorwerp een plekje en bepaalt waar het bij hoort. Maar waar hoort Hannah zelf bij? Bij dat ene? Dat ene zonder nummer, zonder label, op haar bureau? Lief en harig en belangrijk. Dat wil bij haar blijven. Niet gevonden worden. Maar dat blijkt al snel een verloren zaak…

 

“Verloren Zaken” is een intieme poppenvoorstelling vol muziek, slapstick en fysiek spel. Een verhaal over identiteit en hokjesdenken. En over ergens bij willen horen.

Verloren zaken

Video

Credits

Eva
Mesman
Spel & concept
Ida
van Dril
Regie
David
Meijer
Eindregie & audio
Bas
Molenveld
Techniek
Kathelijne Monnens
Pop
Doan
Hendriks
Decor
Sengsavane
Chounramany
Illustratie
Grietje
Mesman
Fotografie

Theatergroep Theatra maakt jeugdtheater met en voor kinderen. De voorstellingen zijn eigenzinnig en spreken, soms met tekst maar vaker zonder, tot de verbeelding. Theatra gaat zware thema's, ook bij jonge kinderen, niet uit de weg. Door de humoristische en liefdevolle verpakking zijn de voorstellingen altijd lichthartig.

De voorstelling is het gehele seizoen te boeken voor basisscholen, festivals en theaters. Meer informatie & boekingen via ons impresariaat STT Produkties. Bij de voorstelling is uitgebreid lesmateriaal beschikbaar.

Bekijk hier onze speellijst.

bottom of page